zaterdag 5 september 2015

1september 2015 - 4 september 2015

We zijn opnieuw van start gegaan dit schooljaar.
Welkom aan onze 17 nieuwe kapoenen !!

Toen we op school aankwamen stonden ons al meteen een aantal superhelden op te wachten. Mega Mindy was natuurlijk de favoriet van onze klas, maar waar bleef Mega Toby toch, vroegen een aantal kindjes zich af.
Er was ook een hele grappige superheld bij. Hij had nog niet veel heldendaden gedaan en daarom besloot heel de school om hem daarbij te helpen en een uitdaging aan te gaan.
Onze klas kreeg de uitdaging om 20 sponzen te stapelen. We konden een hele dag oefenen in de klas en mochten op het einde van de dag tonen of het ons gelukt was.
Maar veel tijd hadden we die dag niet om te oefenen. Fien & Noor waren allebei jarig vandaag.
We openden onze verjaardagsdoos, zongen liedjes en maakten hun verjaardagskronen.
En dan natuurlijk lekker spelen in de klas, uitzoeken wat er allemaal is, waar het ligt, wat mag en niet mag.
Een heel drukke dag.

Woensdag hebben we de scharen ontdekt in onze klas. Knippen blijkt toch iets heel interessants te zijn, want hoe hou je die schaar nu precies vast ?
We mochten in gekleurde strookjes knippen en deze daarna opplakken op een mannetje.
We luisterden ook naar een verhaal van Jules die een nieuwe juf kreeg.Donderdag hebben we samen met Anneke appels geplukt en heerlijke appelmoes gemaakt.
Op vrijdag hebben we onze eerste ronde gehouden. Het lukte al vrij goed om te luisteren naar wat de anderen te vertellen hebben.
We hebben we onze mannetjes met snippertjes afgewerkt en omhoog gehangen.
Na de speeltijd zijn we op schattenjacht geweest. Jules had allerlei voorwerpen verstopt op de school en het was aan ons om deze te gaan zoeken. We kregen allemaal een kaart met daarop de voorwerpen die we moesten gaan zoeken. Sommigen wisten al meteen waar we heen moesten, maar naar die speciale stoel hebben we toch even moeten zoeken hoor. " Wij zoeken een schat, wij zoeken een schat , wij zijn om die te vinden .... " werd vaak gezongen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten